El Gran Recapte d’Aliments torna a Casa Librada

El Gran Recapte d’Aliments és un esdeveniment primordial en el qual Casa Librada hi participa cada any.

Del 19 al 27 de novembre podreu fer les vostres donacions a través dels dispositius que us facilitarem des de la botiga. Aquest any és diferent: des de l’app oficial del Gran Recapte farem les donacions pertinents (3 euros, 5 euros o un altre import que desitgeu).

Així doncs, qualsevol dubte o pregunta ens podeu preguntar a nosaltres mateixos a la botiga i nosaltres us respondrem.

Gran Recapte d’Aliments
El Gran Recapte dels Aliments arriba aquest 2021.

Per què el Gran Recapte

Cal remarcar la importància d’aquest acte de solidaritat que estem obligats a complir moralment. Hauria de ser imprescindible poder ajudar a les persones que més ho necessiten -en el cas que es pugui.

És temps de col·laborar!

Aquesta és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè gràcies a aquesta iniciativa, es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

On van les donacions?

Amb la suma de les donacions els Bancs dels Aliments adquiriran els productes en funció de les necessitats en els diferents períodes de l’any. També, aquestes donacions monetàries permeten adquirir productes frescos i refrigerats d’alt valor proteic.

Una altra avantatge que permet aquest nou model és l’entrega de targetes monetàries als beneficiaris, així les persones ateses poden triar als establiments els productes d’alimentació que més els calen.

 Casa Librada hi torna a participar

Des de fa anys, Casa Librada ha participat al Gran Recapte en múltiples ocassions.

Trobem necessària i imprescindible la solidaritat cap als qui més ho necessiten. Si fem un petit esforç entre tots, podem arribar a canviar la vida d’una persona, i fins i tot d’una família.

Visiteu la nostra pàgina d’Instagram! Tenim moltes sorpreses!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *